Historiek


Al 40 jaar is Skoll een gevestigde waarde in Aalst. In 1979 startte vader Schollaert, jaren vertegenwoordiger geweest, zijn bescheiden winkel in de lange zoutstraat 27.
Al snel bleek zijn winkeltje te klein te zijn en breidde uit met een naastliggend pand erbij te nemen.

Sinds 1996 is de tweede generatie aan het roer. Door de jaren heen en na verschillende verbouwingen beetje bij beetje uitgebreid. Met als laatste uitbreiding in 2016. Onze stockruimte was veel te klein geworden, schoenen werden tot voor burelen gestapeld en terzelfdertijd werden we door het merk Van Bommel geselecteerd als Authorized Dealer, we namen het laatste pand erbij en maakten een shop in the shop en breidden zo ons gedeelte heren uit met een Authorized Shop van Van Bommel, met een heel uitgebreide collectie van Floris van Bommel zowel voor heren maar meer en meer ook voor Dames.

Ook bijhorende riemen zijn verkrijgbaar en zeer gegeerd! Dit alles in een authentiek kader in het verlengde van ons damesgedeelte.

Tijden veranderen, looks, trends veranderen maar onze spirit is nog steeds dezelfde: Hopen U gelukkig te maken! Dan zijn wij dit ook!

Skoll is geen ketenwinkel maar een familiebedrijf. Een onderneming met een hart en een ziel.

Elk seizoen opnieuw beschouwen we het als een uitdaging, onze eigenheid, een zekere authenticiteit ook in onze selecties te laten weerspiegelen.

Collecties worden dan ook zeer zorgvuldig uitgekozen met een grote liefde voor de Italiaanse schoen. Trends proberen we stijlvol te brengen zonder in te boeten op comfort en kwaliteit.

Onze klant staat centraal. Een tevreden klant geeft ons voldoening en maakt ons zelf ook zeer gelukkig!